7 причин користі життя з кішкою

0
8
7 причин користі життя з кішкою
Експерти дослідили, чому корисно заводити пухнастих друзів – кішок. Вони назвали сім переваг для здоров’я, коли життя з кішкою може бути не тільки приємним, а ще й дуже корисним.

Про це пише Goodnet.

1. Пухнасті улюбленці здатні знизити ризик захворювань на серце аж на 30%. Вчені розповідають, що власники кішок менш схильні до стресу, що передбачає захворювання серця.

2. Відомо, що муркотіння котів один з найприємніших звуків, який заспокоює і навіть вважається цілющим. За дослідженнями вчених, кошаче муркотіння добре сприяє загоєнню суглобів після травм.

3. Вчені провели опитування серед жителів Великобританії і 41% опитаних з впевненістю заявили, що хороший сон у них саме через їхніх домашніх улюбленців. Також дослідження підтвердило, що кращий сон з кішкою, аніж з людиною.

4. Більшість 90% жінок вважають, що чоловік з домашніми тваринами є дуже привабливим. Самотні жінки сприймають таких чоловіків турботливими, що значно дає їм перевагу перед чоловіками без домашніх тварин.

5. Кішки знижують стрес і тривожність. Якщо у вас є домашня тварина, то короткий сеанс ласки з нею допоможе позбутися занепокоєння та навіть стати щасливішим.

6. Кішки також мають цікаву особливість, яка зменшує ризик алергічних реакцій у дітей. Якщо діти молодше року контактували з кішкою, це в майбутньому зменшить у них ризик до прояву різних видів алергії.

7. Проте, якщо у вас немає кішки, ви можете просто подивитися відео з митими тваринками, яке обов’язково принесе користь. Вчені дослідили, що навіть під час перегляду відео з кішкою, це може принести вам позитивні емоції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні