--> Як, витративши 50 тисяч, отримати субсидію? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як, витративши 50 тисяч, отримати субсидію?

1
12
Як, витративши 50 тисяч, отримати субсидію?
У міністерстві соцполітики розповіли про витрати, які не будуть впливати на те, аби призначили субсидію на оплату комунальних послуг. Розповідають про одноразові виплати на суму близько 50 тисяч гривень.

Про це пише Слово і діло.

Про це, 18 травня, на брифінгу відомства розповів Віталій Музиченко - заступник міністра соціальної політики України.

Він нагадав, що з 1 травня в Україні зробили перелік одноразових витрат на суму понад 50 тисяч гривень, через які будуть позбавляти права на отримання субсидії.

Враховується інформація про внески в статутні капітали організацій, купівлю корпоративних прав, купівлю дорогих речей, рухомого і нерухомого майна. Також сюди відноситься покупка робіт, товарів та послуг.

Однак, деякі витрати в 50 тисяч гривень не вплинуть на отримання субсидії. Це - оплата комунальних послуг, оплата медичних послуг, оплата навчання та подібних речей.

«Ці витрати не враховуються при призначенні житлової субсидії», - зазначив Музиченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"купівлю дорогих речей, рухомого і нерухомого майна на 50 тисяч-це вони вважають "дорогими речами".А коли самі хизуються годинниками, сумками по кілька десятків а то і сотень тисяч доларів то це нормально. А пожити панове д*потати на мінімалочку не бажаєте?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні