Автобус «Дубно-Рівне» перекинувся з 20 пасажирами. ФОТО

0
-6
Автобус «Дубно-Рівне» перекинувся з 20 пасажирами. ФОТО
Сьогодні вранці, 17-го травня у селі Мирогоща Дубенського району Рівненської області перекинувся рейсовий автобус сполучення “Дубно-Рівне”.

Про це "Волинь24" дізналась з повідомлення поліції Рівненської області.

За попередньою інформацією, 28-річний рівнянин, водій автобусу сполученням «Дубно-Рівне», уникаючи зіткнення із легковиком, який виїжджав із другорядної дороги, виїхав на смугу зустрічного руху. Після цього — на узбіччя, де допустив перекидання транспортного засобу.

Внаслідок автопригоди до лікарні доставили чотирьох пасажирів. Їх стан наразі оцінюють медики. Всього у салоні автобуса перебувало орієнтовно 20 осіб.

Водій за зовнішніми ознаками був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України.

Дорожній рух на вказаній ділянці дороги частково ускладнений. Його регулюють поліцейські офіцери громади. На місці також працюють рятувальники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні