--> На Волині через недбалість лікарки померла маленька дівчинка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині через недбалість лікарки померла маленька дівчинка

0
-5
На Волині померла півторарічна дитина, яку з високою температурою привезли до лікарні. Батьки звинувачують у смерті доньки лікарку, яка відмовилася оглянути дівчинку.

Про це повідомляє Громадське Інтерактивне.

На Волині померла дівчинка, якій було всього півтора року. Батьки дівчинки привезли її до лікарні з високою температурою. Вони звинувачують у смерті лікарку, яка відмовилась оглянути дитину.

У коментарі ГІТу мама дитини Катерина Курилюк розповідає, що маленьку Юліанку привезли до Старовижівської лікарні з села Глухи. Це сталося вночі, 14 травня.

За словами мами дівчинки, сімейна лікарка не змогла приїхати додому та оглянути дівчинку, відмахнувшись тим що «вона не повинна працювати цілодобово». А невдовзі після того, як Юліану привезли на огляд в лікарню, вона померла.

Батьки маленької дівчинки у розпачі, адже лікарі хочуть перекинути смерть дитини на них і не нести за це ніякої відповідальності.

«У Старій Вижві (Волинська область), сімейний лікар відмовилась оглянути хвору дитину. Дівчинка 2019 року народження померла. Хто вбиває наших дітей? Такі лікарі чи медична реформа? Чи задоволені українці роботою сімейних лікарів? – пише на своїй сторінці один з користувачів на фейсбук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні