--> Маєте зайву вагу? 8 порад як її приховати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Маєте зайву вагу? 8 порад як її приховати

0
1
Маєте зайву вагу? 8 порад як її приховати
Не звилюйтесь, якщо під час карантину додались зайві кілограми. Не ховайтесь у речі-оверсайз та балахони.

Стиліст телеканалу "Україна" Ільяс Сахтара дав кілька порад, як поміняти свій образ і зменшити обсяги за допомогою простих речей.

Часто сам крій одягу, або фасон роблять фігуру масивнішою.

За допомогою лайфхаків стиліста телеканалу "Україна" стати візуально стрункішими та забути про зайву вагу. Ведучий мейковер-шоу "Місія: краса" Ільяс Сахтара знає, як це зробити:

1.Носіть одяг з рукавами, які трохи "заходять" на плече.

2.Те, що білий колір збільшує розміри - стереотип. Навпаки, він робить фігуру легкою, а образ – сучасним.

3.Забудьте про речі з об'ємним квітковим принтом, з ним ви виглядатимете старшими.

4.Не носіть речі з бантиками, блискітками, вигадливими малюнками, ланцюгами і іншими вставками в одязі. "Вони здешевлюють ваш образ і акцентують увагу на об'ємах. Такий одяг не вартий вас", – сказав стиліст.

5.Зверніть увагу на речі простого крою. Вертикальні лінії роблять фігуру стрункою. Горизонтальні лінії і вставки візуально збільшують розміри.

6.Пояс підкреслює талію і "дробить" фігуру. Це створює ефект стрункої фігури.

7.Однотонний костюм – не краща ідея. Замість нього оберіть речі різних кольорів. Це знову ж таки допомагає "роздрібнити" фігуру і візуально зменшити об'єм.

8.Додайте більше кольору в ваш образ. Жінки з зайвою вагою не наважуються вибирати насичені кольори. Багато хто віддає перевагу землистій і непримітній колірній гаммі. "Це кольори безнадійності", – виніс вердикт Ільяс Сахтара.

"Сірий колір може бути в гардеробі, але до нього потрібно додавати інші кольори, – пояснив стиліст телеканалу "Україна". – Наприклад, до сірої сорочки – штани молочного кольору. Якщо ж вибрати чорні брюки – це виглядає дуже нудно і невиразно".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні