--> «Рагулі це ті, хто дивився 95 квартал» - Тетяна Микитенко. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Рагулі це ті, хто дивився 95 квартал» - Тетяна Микитенко. ВІДЕО

9
-10
«Рагулі це ті, хто дивився 95 квартал» - Тетяна Микитенко. ВІДЕО
Блогерка та ведуча проєкту «Рагулі» Тетяна Микитенко пояснила, хто такі малороси та чому вони – найбільші рагулі України. Про це вона розповіла Сергією Савінцеву, ведучому проєкту «Єдність».

Про це «Волинь24» дізнались з відео на ютуб-каналі «Єдність».

«Для мене найбільші рагулі – це малороси. Ті, хто дивились Зеленського і 95-й Квартал. Якщо це звузити, малороси не намагаються еволюціонувати навіть ніяк. Не намагаються подумати, що зі мною може бути щось не так. Для мене малороси, це люди, які продовжують жити в УРСР, а не в Україні.

Люди, які шукають свою самореалізацію через приєднання до «великого», польоту до космосу, російської цивілізації. А не для того, щоб побудувати садок Вишневий коло хати і насолоджуватися своїми власними здобудками, навіть якщо вони не будуть входити в рамки цього «більшого вєлічія».

Люди, які помиляються, але не хочуть шукати шляхи для того, щоб думати, де вони помиляються, а шукають людей, які скажуть як їм думати. І вони шукають відповіді на «112», «ЗІКу». Шукали. Зараз поки що є ютуб, є сайти. Їх влаштовує, що їм розповідають, що навколо поросята, що навколо біолабораторії.

Коли ти чуєш подібну маячню, ти піддаєш це сумніву, якою б комфортною для тебе не була ця думка. А є люди, які найкраще все знають, бо їм це розповів Анатолій Шарій».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупа тварина
Відповісти
ЗЕ-біли і в Африці зе-біли!
Відповісти
Тут "попахивает" нацизмом.
Відповісти
Ще раз напишеш під моїм ніком я з тебе єврея зроблю! "Усьок? "!!!
Відповісти
Справжня українка. Достойна себе так назвати. А У Вови хочу запитати: ти в дитсадок ходиш? В раші? І мислиш ти не як Володимир, а як вова.
Відповісти
ця тьотка?
Відповісти
Що означає, що зараз є ПОКИ ЩО ютуб та сайт?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні