--> Перший півфінал «Євробачення – 2021» у Роттердамі: коли та де дивитися | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перший півфінал «Євробачення – 2021» у Роттердамі: коли та де дивитися

0
2
Перший півфінал «Євробачення – 2021» у Роттердамі: коли та де дивитися
Перший півфінал конкурсу відбудеться 18 травня на арені «Ахой» у Роттердамі. Цьогоріч «Євробачення» 65-й рік поспіль прийме учасників з різних країн. У ньому візьмуть участь представники 16 країн: України, Литви, Словенії, Росії, Швеції, Австралії, Північної Македонії, Ірландії, Кіпру, Норвегії, Хорватії, Бельгії, Ізраїлю, Румунії, Азербайджану та Мальти. Участь Білорусі була заборонена організаторами через порушення вимог до пісні на конкурс.

Про це пишуть Факти.

Україну на конкурсі представляє гурт «Go_A» з піснею «Шум». Етнічна композиція впевнено продовжує завойовувати європейську публіку. Ближче до конкурсу, за прогнозами букмекерів шанси «Go_A», щоб пройти у фінал почали рости вверх. Після перших репетицій український гурт посів дев’яте місце в рейтингу букмекерських прогнозів. А за останніми даними, країни-конкуренти високо оцінили пісню «Шум» та її шанси на перемогу.

Трансляція першого півфіналу «Євробачення» відбудеться 18 травня. Початок о 22.00 на телеканалах СТБ і UA: Перший.

Другий півфінал відбудеться 20 травня, фінал — 22 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні