--> На Волині зникла 3-річна дівчинка: як її розшукали. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині зникла 3-річна дівчинка: як її розшукали. ФОТО

0
-7
На Волині зникла 3-річна дівчинка: як її розшукали. ФОТО
У поліції з’явилось повідомлення про зникнення дівчинки ще вчора, близько 20.30 год.

Про це "Волинь24" дізнались з повідомлення поліції Волинської області.

Дитина відправилась у невідомому напрямку разом з собакою породи «німецька вівчарка». Через деякий час мати дівчинки помітила її зникнення та звернулась у поліцію.

Інцидент трапився у Маневичах.

На пошуки були підняті по тривозі десятки поліцейських Камінь-Каширського районного відділу поліції, відділення поліції в Маневичах та відділу поліцейської діяльності у Любешові, Луцького районного управління поліції, роти поліції особливого призначення, кінологи, управління карного розшуку, Нацгвардія, працівники ДСНС.

Як знайшлась дівчинка

Дитину разом з собакою помітила місцева жителька та забрала до себе. У цей час сотні місцевих жителів були залучені до пошуків.

«Надворі сутеніло, деякі мої діти гралися на вулиці, я виглянула у вікно і побачила незнайому дівчинку з собакою. Ми злякались тварини, але та була спокійна. Я забрала дівчинку в будинок, зігріла, переодягла, бо вона змокла, згубила взуття. Потім запропонувала піти шукати маму, але сусіди її не впізнавали. Дівчинка назвала своє ім’я та імена батьків», - каже Любов, жінка, яка знайшла дитину.

Через певний час з’явився чоловік Любові та також намагався вийти на слід батьків. Але за словами людей він дізнався, що все місто займається пошуками, тому дізнався адресу та відвіз дитину додому.

На матір поліцейські склали адмінматеріал за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні