--> У який час доби люди найщасливіші - вчені | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У який час доби люди найщасливіші - вчені

0
-5
У який час доби люди найщасливіші - вчені
За словами вчених, максимально щасливими та задоволеними життям люди бувають зранку.

Про це повідомляє Men's Life.

Дослідження провели американські вчені дослідники з Корнельського університету. Вони дослідили соцмережі та блоги більше як 500 тис. осіб у 84 країнах світу. Як результат, найщасливіші та приємні моменти настигають людей до обіду.

Чому так відбувається


Як кажуть вчені, під час сну людський організм максимально відпочиває та відновлюється від напруги.
Лише вранці люди відчувають сильний прилив енергії та безтурботності, але протягом дня з'являється новий стрес, настрій псується.

Та є одне "але": люди "сови" мають збиті біоритми. Це спричиняє відчуття злості та сонливості. В такому випадку вчені рекомендують привчити себе лягати спати вчасно, й за деякий час ситуація зміниться.


Також для збереження позитиву й гарного настрою протягом дня експерти радять працювати в помірному темпі, не намагатися встигнути все й одразу, час від часу робити перерви з чашкою кави або чаю і спілкуватися лише з приємними людьми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні