--> Лучани відмовлялись від дешевих турів, а зараз масово хочуть на моря | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани відмовлялись від дешевих турів, а зараз масово хочуть на моря

2
0
Лучани відмовлялись від дешевих турів, а зараз масово хочуть на моря
Ще зовсім недавно лучани замислювалися над тим, куди зможуть подорожувати, коли країни врешті відкриють свої кордони. Нарешті це сталося: можна летіти практично у будь-яку країну світу. І хоча пандемія коронавірусу не відступила, люди перестали боятися подорожей, розповідають представники турагентств.



Про це пише Конкурент.

За круглим столом, який ініціював Громадянський Рух "СВІДОМІ" цієї п'ятниці, 14 травня, обговорили, наскільки постраждали через закриті кордони луцькі турагентства.



Представниця туристичного агентства "Барбадос" Ірина Каліс розповіла, що минулий рік був значно складніший за нинішній. І навіть якщо були дешеві тури, люди не поспішали їх купувати. Додала, що дуже постраждали автобусні оператори, які мали бюджетні тури, адже їхній бізнес закрили повністю.



Власниця туристичного агентства «Млин Пригод» Нонна Мельник-Янівешська додала, що, на жаль, значних втрат зазнали і круїзні лайнери:

"Я бачила картинку, яку не бачила ніколи у житті – таке собі кладовище кораблів. А простій одного лайнера в порту це – божевільні кошти".

Проте зараз, на щастя, ситуація дещо поліпшується, адже ті туристи, які не купували путівок взимку, купують їх зараз.



"Насправді туристів дуже багато, усі хочуть на море. І я б навіть сказала, що на морі безпечніше, ніж в Луцьку", – зазначила Дарина Міщук – співвласниця турагенції TUI.

До обговорення за круглим столом долучилися також депутатка від фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» в Луцькій міській раді Алла Надточій та голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" у Луцькій міській раді Тарас Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, лучани за "карантини" поголовно розбагатіли
Відповісти
Та,що ви говорите.Люди, дійсно,не мають зза що кусочок хліба купити.Побігли бігом тиури купувати.Не смішіть мої капці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні