--> На Волині хочуть судити матір, яка пиячить та не доглядає за дітьми. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині хочуть судити матір, яка пиячить та не доглядає за дітьми. ФОТО

0
3
На Волині хочуть судити матір, яка пиячить та не доглядає за дітьми. ФОТО
Поліцейськими Володимир-Волинського районного відділку поліції,спільно з працівники відділу служби у справах дітей Затурцівської сільської ради, та працівниками школи в с. Павловичі, відвідали сім'ї, що проживають на території Затурцівської територіальної громади, в сім'ях яких виховуються малолітні діти.
Виявлено 3 випадки, де батьки не виконують своїх прямих обов'язків щодо створення належних умов життя, навчання та виховання дітей.

Про це повідомляє Володимир-Волинський районний відділ поліції.

Одним з таких випадків стала матір, яка ухилялась від виконання батьківських обов’язків відносно своїх трьох малолітніх дітей. Жінка зловживає алкогольними напоями, залишає дітей без нагляду, які діти не відвідують навчальні заклади без поважних на це причин.

Горе-матір притягнено до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків. Матеріали будуть скеровані до суду.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні