Внутрішній чи закордонний туризм: де лучанам відпочивати під час пандемії

0
-1
Внутрішній чи закордонний туризм: де лучанам відпочивати під час пандемії
Кожен сам знає, як краще провести свою відпустку і обирає де це зробити. Але часто українці обирають відпочинок за кордоном, а не в межах України.

Саме про внутрішній туризм говорили за круглим столом, який організував Громадянський Рух "СВІДОМІ" у п'ятницю, 14 травня. Предаставники різних Луцьких турагенств розповіли, скільки коштує відпочинок у Туреччині, як правильно підготуватися до подорожі та про всі нюанси ПЛР-тестування.

Власниця туристичного агенства «Млин Пригод» Нонна Мельник-Янівешська розповіла про те, що тури по Україні не збирають великого попиту:

"Запитів практично немає. Але мені соромно було б за це брати гроші. Бо коли я відправляю людину за кордон, то несу величезну відповідальність".

Представники турагенств зазначають, що в Україні сервіс та обслуговування не на дуже високому рівні, хоча країна має чудові місця і ресурси для відпочинку й ресурси, у тому числі і на Волині.

"У замку Дракули в Румунії почали робити безкоштовну вакцинацію. Дотримуються усіх санітарних норм, проте медики – у середньовічних костюмах. Одним словом, зробили з цього шоу. Але це – креатив. Так само ми могли б придумати щось у замку Любарта – вручати нагороди, там могли б бути, приміром, червоні доріжки", – каже Нонна Мельник-Янівешська.

До обговореня внутрішнього туризму долучалися також співвласниця турагенції TUI Дарина Міщук, депутатка від фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» в Луцькій міській раді Алла Надточій, представниця туристичного агенства "Барбадос" Ірина Каліс та голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" у Луцькій міській раді Тарас Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні