--> У Луцьку оштрафували водіїв за несплату парковки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку оштрафували водіїв за несплату парковки

3
3
У Луцьку оштрафували водіїв за несплату парковки
За перший день роботи на майданчику для платного паркування по вулиці Криви Вал, було зафіксовано 26 штрафів. На власників транспортних засобів, які не здійснили оплати за паркування авто чекає штраф 160 гривень.

Про це повідомляє Муніципальна Варта Луцької міської ради.

Майданчик на Кривому Валі працює на платній основі з 7.00 до 17.00 щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів.

Вартість однієї години паркування складає 8 гривень. Оплату можна здійснити за допомогою двох паркоматів встановлених на даній вулиці, квитанцію про оплату необхідно залишити на панелі під лобовим склом автомобіля.



Окрім того, на вказаному паркувальному майданчику нанесена спеціальна дорожня розмітка та встановлено дорожні знаки: «Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку». Тому, за неправильну постановку автомобіля на паркувальному майданчику інспектори департаменту теж штрафуватимуть власників транспортних засобів на суму у 340 гривень штрафу.

Таким чином, водій може отримати одразу дві постанови та штраф на суму 500 гривень у разі порушення правил дорожнього руху.

Також, щоб водії автомобілів не заїзжджали на тротуар, найближчим часом у вказаному місці будуть встановлені обмежувачі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в інших місцях можна заїзджати на тротуар?!
Відповісти
Elect jewish people and they will take your money all the ways they can : increase electricity prices, gaz, new taxes... and you will not get a better life anyway. Porochenko, Zelensky and friends all the same ))
Відповісти
Не роби ...у добра - не побачиш його зла
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні