--> Як шахраї дурять клієнтів Монобанку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як шахраї дурять клієнтів Монобанку

2
-3
Як шахраї дурять клієнтів Монобанку
Шахрайство в нашій країні зустрічається досить часто, і проявляється воно абсолютно в різних формах та видах. В даному випадку говориться про нову схему, яка допомагає ошукати того чи іншого клієнта банку, і в цій ситуації шахраї роблять все так розумно, що в результаті сам банк вважається «шахраєм».

Повідомляє GSM.

Інформацію щодо цього повідомляє засновник Monobank Олег Гороховський на своїй офіційній сторінці в Facebook.

«Нещодавно ми почали відслідковувати всі підозрілі транзакції по рахунках наших користувачів. Виявляється, що шахраї дуже часто випрошують данні клієнтів, а іноді і взагалі просять їх виконати досить великі перекази саме в рахунок кредитних коштів. Декілька днів тому ми виявили один з таких платежів і вчасно його зупинили, тому що він нам видався підозрілим.» – про це пише засновник Монобанку на своїй сторінці.

Сам Гороховський говорить про те, що одразу після зупинки проведення платежу, до банка зателефонував сам користувач і просив все ж виконати переказ. Але пізніше він знов передзвонив та просив не виконувати його, так як це була спроба шахрайства. Користувачеві зателефонував невідомий номер, з іншого боку людина представилася працівником банку. Далі користувача запевнили, що була спроба незаконного списання коштів з його рахунку і зараз ведеться розслідування в цій справі, аби зберегти свої кошти, зараз їх слід перевести на інший рахунок, номер якого і називали самі шахраї. В цьому випадку чоловік міг лишитися майже 53 тисяч гривень.

Постраждалий також повідомляє про те, що людина, яка була по той бік телефону, постійно говорила про те, що якщо буде телефонувати представник банку, треба повідомити, що всі перекази по картці виконує саме він, а не хтось інший, що чоловік розуміє куди переказує кошти і ніякого шахрайства в цьому випадку немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема такого банку, це фінансова послуга Уніаерсалбанку.
Відповісти
Ну і є якась корисна інформація в цій писанині? - ані грама. Ніачьом. Хтось чогось кудись телефонував і "нам виявилась підозрілою".
Вже б прямо б написали - "на правах реклами", бо це тупо завуальована реклама Моно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні