--> Подробиці ДТП з мотоциклістом та патрульними на Відродження. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Подробиці ДТП з мотоциклістом та патрульними на Відродження. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

6
5
Подробиці ДТП з мотоциклістом та патрульними на Відродження. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
Під час погоні за мотоциклістом, у Луцьку на проспекті Відродження трапилась ДТП за участі власне мотоцикла і патрульного автомобіля.

Про це повідомляла Волинь24.

Стали відомі подробиці автопригоди. Сьогодні, 14 травня, екіпажі патрульної поліції Луцька отримали оперативну інформацію про мотоцикл, що рухався вулицею Рівненською, керманич якого може бути причетним до скоєння злочину.

Мотоцикліста переслідували оперативні працівники, однак водій транспортного засобу не виконував вимоги про зупинку та продовжував рух вулицями міста. При цьому він, за версією правоохоронців, неодноразово порушував ПДР та створював своїми діями загрозу іншим учасникам дорожнього руху. На підтвердження патрульні опублікували ВІДЕО переслідування.

Отримавши орієнтування, патрульні обласного центру помітили вказаний мотоцикл на проспекті Відродження. Під час спроби здійснити зупинку мотоцикла керманич двоколісного здійснив зіткнення зі службовим автомобілем патрульної поліції.



У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а водієві мотоцикла викликали екстрену медичну допомогу. Деталі події встановлюються
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба гнатися до аварії. А по номерах не могли вирахувати власника і спокійно за адресою дочекатися?
Відповісти
дибіл після скоєння злочину - буде їхати до себе додому? є впевненість в тому, що номер справжній і мотоцикл зареєстрований на нього?
Відповісти
Я зупинитись на вимогу поліції - релігія заважає?
Відповісти
Мотоциклісти (далекобійники їх називають «хрустики») то двоколісна чума на наших дорогаг. Воно летить дурновате, ще й на дурноватій швидкості. Так і хочеться якогось стовпа йому перед мордякою вліпити, щоб нормальним адекватним водіям біди не наробив.
Відповісти
Мотоцикліст - це наочний посібник для хірурга. Щоправда, без мізків.
Відповісти
То де ж подробиці????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні