--> Погода на вихідні: на Волинь ідуть грози з градом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Погода на вихідні: на Волинь ідуть грози з градом

0
0
Погода на вихідні: на Волинь ідуть грози з градом
На вихідних Волинь накриють грози і трішки підніметься температура повітря.

Про це повідомляє Волинський ЦГМ.

В останній робочий день тижня, 14 травня, синоптики прогнозують у Луцьку та області невеликий короткочасний дощ, місцями грози. Подекуди можливий град. Південний вітер матиме швидкість від 7 до 12 м/с. Вночі температура повітря коливатиметься від 8 до 10°, вдень - від 17 до 21° тепла.

На суботу, 15 травня, дали наступні прогнози. Хмарний день з проясненнями. Вночі можливий невеликий короткочасний дощ, вдень дощі з грозами. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі триматиметься у межах 7-12° тепла, вдень 16-21° вище нуля.

16 травня, у неділю, на Волині буде хмарно, але з проясненнями. Вночі без істотних опадів. А от удень прогнозують невеликий дощ, місцями грози. Температура повітря буде такою ж, як і в суботу: вночі 7-12°, вдень 16-21°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні