118-метровий астероїд мчить із шаленою швидкістю до Землі

9
4
118-метровий астероїд мчить із шаленою швидкістю до Землі
Довжина стандартного футбольного поля. Саме такий діаметр має космічне тіло, що мчить до нашої планети.

Про це пише Express.

NASA (Національне управління США з аеронавтики і дослідження космосу) заявило, що сьогодні, 14 травня, на мінімальну відстань до Землі наблизиться астероїд 2015 KJ19.



Як повідомили в агенстві, 118-метровий космічний об'єкт летить до нашої планети зі швидкістю понад 82 тисячі км/год. Тобто за секунду долає 23 км. Сьогодні, близько 13:04 за Києвом, астероїд наблизиться до Землі максимально близько - на відстань 5,8 мільйона кілометрів.

Не зважаючи на розміри космічного тіла, він безпосередньо планеті Земля не загрожує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А міг би впасти на москву
Відповісти
Для злого бандерівця. Того ти такий бідний та нещасний, бо все своє життя бажаєш лиха іншим людям. Краще одразу після цих слів піди до церкви та постав свічку, попроси в Бога прощення. Якщо не знаєш поясню: "робиш добро — не кайся, робиш зло — зла й сподівайся".
Відповісти
А путіну за тисячі вбитих українців ти нічого не хочеш сказати, праведнику хріновий?!!!!
Відповісти
То я ворогам України маю добра бажати? Ти старий Полішуку на старості геть "клепку" втратив!!!
Відповісти
До злий бандерівець. Ти далеко своїми помислами від того Путіна нічим не відрізняєшся. Він не святий, і ти провідник зла. При чому тут вся Москва, де проживавє 12 692 466 чоловік, ці люди росіяни, українці, євреї - вони чому повинні померти, тільки тому, що ти цього бажаєш. Одним словом ти антихрист, ти прояв людського себелюбства, який народився та живе зі слістю і ненавістю у серці та почуттям ворожнечі.
Відповісти
Оті москалі і привели своїм голосуванням оте "пу" до влади! Так що краще чим когось повчати читай дядьку історію. Москалі посіяли вітер ото ж пожинають бурю в серцях українських патріотів. А ти нехороший дядько перед тим як когось клеймити антихристом подивися на себе в дзеркало і у яку церкву ти ходиш.
Відповісти
І я війну не розпочинав з москалями, так що Полішуче чия б корова мичала. А якщо тобі таке близьке оте ординське поріддя то чого б тобі туди не поїхати, і не смердіти тут в Україні!!!!
Відповісти
А ти розкажи родичам отих тисячам загиблих воїнів ЗСУ чого вони мали загинути через захцянки путлєра, і якого дідька ти захищаєш ворогів України!!!
Відповісти
О , ще один кандидат для близького знайомства намалювався. Готуй "лапті"-прийдемо в гості. Слава нації-смерть ворогам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні