--> Тепер у тренді: шкарпетки під босоніжки - хіт цього літа | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тепер у тренді: шкарпетки під босоніжки - хіт цього літа

5
-9
Тепер у тренді: шкарпетки під босоніжки - хіт цього літа
Не просто модним, а ще стильним аксесуаром літа цього року стануть шкарпетки. Стилісти рекомендують носити їх не лише з туфлями чи кросівками, а й з босоніжками.

Про пише gazeta.ua.



Як вважає стилістка Євгенія Услова, найгарячішою темою прийдешнього літа стануть шкарпетки плюс комфортне взуття типу біркенштоків (німецький виробник взуття, відомий своєю продукцією, зокрема сандаліями). За її словами, концепція ugly досягла свого апогею.

Зараз модним стає все максимально комфортне. Такий дух часу. Ну а капці із шкарпетками - максимально комфортні, вважає стилістка.



Для ситуацій, які вимагають дотримання певних норм, пані Євгенія рекомендує придивитися до варіантів з лоферами. Найобережнішим пропонує обирати шкарпетки в тон взуття. Варіант із туфлями підійде для тих, хто хоче звернути на себе увагу.



Що стосується кедів і кросівок, то з ними стилістка рекомендує використовувати або довгі шкарпети, або невидимі для інших шкарпетки-підслідники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наступного літа будуть в тренді онучі і обмотки
Відповісти
І постоли, або лапті)
Відповісти
А на зиму готуйте валянки і чуні. І будете в "транді''.
Відповісти
Так споконвіку же тільки рагулі носили в'єтнамки зі шкарпетками ! Тепер, виявляється, - то в тренді і вони вже не рагулі, а я тоді, канєчно, діко ізвіняюсь !
Відповісти
в совку алкашня так ходила
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні