--> Медведчук відкидає звинувачення у держзраді та обіцяє не втікати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Медведчук відкидає звинувачення у держзраді та обіцяє не втікати

4
-5
Медведчук відкидає звинувачення у держзраді та обіцяє не втікати
Дії правоохоронців одіозний політик вважає незаконними і попри підозру, яку підписала генпрокурор, Віктор Медведчук пообіцяв не втікати з України.

Про це йдеться в заяві Медведчука, яку у вівторок, 11 травня, опублікував сайт ОПЗЖ.

Нардеп від ОПЗЖ заявив, що обшуки у нього були незаконними, а підозра - сфальсифікованою.

Обшуки Медведчук вважає виконанням "протизаконного наказу влади" та стверджує, що і вдома, і в офісі нічого протизаконного у нього не виявили.

"Все, що відбувається зі мною, є політичною розправою за мою принципову політичну позицію. Заявляю, що я перебуваю в Україні і не збираюся ховатися від правосуддя", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поліцейські проводять масові обшуки в лучан

Справжньою ж метою обшуків, на думку проросійського політика, було, вручення підозри у державній зраді.

Учора генпрокурор підписала підозру Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Їх підозрюють у держзраді і замаху на розграбування національних ресурсів у Криму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Осіб з антиукраїнськими принципами потрібно засуджувати на довічне ув'язнення
Відповісти
Обіцянка-цяцянка, тепер знайти його не можуть.
Відповісти
В.Медведчук страждає тільки тому, що не лиже дупу владі, як вилизують цей отвір 95% інших. В.Медведчук все своє життя, не бігає як 95% інших холуїв бігає від однієї партії до другої, тільки би хто більше заплатив. В.Медведчук тверезо оцінює обстановку в державі, відстоює своє бачення та принципову зовнішню політику, як з Росією, Білорусією, так і з іншими державами пострадянського простору. Можливо його конкретне бачення тому і муляє очі комусь в Україні, його відношення до "агресора" б'є комусь каменем у голову, але не забувайте, що його ідеї підтримують та схвалюють мільйони українців у всіх регіонах держави. Жаба давить тим, хто бачить, що В.Медведчук десятиліттями не підкорюється прийдешнім продажним владам. Ось знайшовся нарешті такий президент, який винайшов найлегший спосіб показати хто головний і вчепився до патрії ОПЗЖ та її членів. Він президент вже переміг П.Порошенка, і вцілому корупцію в органах влади, викорінив всіх чиновників, українських мільярдерів, що добивають народ України до зубожіння, зупинив ріст комунальних тарифів, ріст цін на продукти першої необхідності.
Відповісти
Люди пенсійного віку повинні врешті решт здобути мудрість та гідність, а не переписувати в інтернет антиукраїнські методички за сто гривень. Поліщук пенсійного віку мав би знати, що Медведчук очолює похід проти перетворення України на цивілізовану країну. Пенсіонер КГБ Поліщук не може второпати, що його життєвий шлях йде до могили, а шлях України іде від могили, в якій сидять путін з медведчуком
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні