Щоб не зірватись: чоловік кидає курити з кліткою на голові. ФОТО

0
1
Щоб не зірватись: чоловік кидає курити з кліткою на голові. ФОТО
Щоб нарешті позбутися шкідливої звички, 42-річний турок уже кілька днів ходить з металевою конструкцією на голові.

Про це повідомляє видання LADbible.

Ібрагім Юсел курить уже більш як чверть століття і ніяк не може позбутися згубної звички. Зараз йому 42, а з 16 років він викурює по дві пачки сигарет в день. Нещодавно від раку легень помер батько Ібрагіма і це спонукало сина вдатися до радикальних методів у боротьбі зі шкідливою звичкою.



Чоловік змайстрував собі шолом з металевих прутів, який зовні нагадує клітку і закривається на замок. Ключ від нього він віддає на зберігання дружині, або дочці. Антитютюновий шолом Ібрагім знімає тільки після повернення з роботи.

Клітку чоловік зробив власноруч, а надихнули його мотоциклетні шоломи. Для створення конструкції Юсел використав більше 39 метрів мідного дроту. Через вузькі отвори між прутами конструкції сигарета не проходить.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні