В Ізраїлі екстрено відкривають бомбосховища

1
-2
В Ізраїлі екстрено відкривають бомбосховища
Після ракетних атак ХАМАС і, зважаючи на ризики їх повторення, у Тель-Авіві екстрено відкривають бомбосховища.

Про це, з посиланням на РІА Новости, повідомляє Корреспондент.

У великих містах Ізраїлю, зокрема Тель-Авіві, влада почала відкривати бомбосховища. До таких дій змушені були вдатися, реагуючи на обстріли з сектора Газа.

Ісламські радикали увечері 10 травня вдарили по Ізраїлю майже пів сотнями ракет. За інформацією Армії оборони Ізраїлю, не менше шести з них атакували Єрусалим. Впродовж ночі атаки продовжились. За словами офіційного представника Армії оборони Джонатана Конрікуса за ніч по Ізраїлю випустили більше 200 ракет. У відповідь ізраїльтяни атакували 140 військових цілей на території приморського палестинського анклаву.

Інформацію про ракетний обстріл Тель-Авіва влада країни спростовує.

Тим часом ХАМАС висунув ультиматум ізраїльтянам. Представник ісламістів заявив, що влада країни має час до 18 години, аби відвести війська на сході Єрусалиму. Зокрема в районах мечеті Аль-Акса і Шейх Даррах.

У ХАМАС заявляють, що ракетні удари відповідь на "агресію проти священного міста" і на "переслідування нашого народу в Шейх Джаррасі і мечеті Аль-Акса".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чиряк ісраїль дістав вже всіх
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні