Буйство в літаку: відкусила ніготь та роздряпала лице. ФОТО. ВІДЕО

4
-2
Буйство в літаку: відкусила ніготь та роздряпала лице. ФОТО. ВІДЕО
На борту літака компанії "Azur Air", який прямував з Києва в Домінікану, трапився конфлікт між пасажирами, внаслідок чого постраждала дівчина повідомляє, що їй подряпали око та відгризли ніготь.

Про інцидент стало відомо зі сторінки блогера Андрія Трушковського в Інстаграмі.

Конфлікт стався 8 травня. Блогер знаходився у компанії друзів: постраждалої дівчини Юлії та її чоловіка Костянтина.

Трушковський повідомляє, що конфлікт розгорівся з нічого. Чоловік Юлії відсунув своє крісло, що не сподобалося подружній парі, яка сиділа позаду.

"Костя з Юлею спали. Дитина ззаду почала бити по сидінню Юлі, Костя просто попросив, щоб вона цього не робила. В наступний момент Костя встав і пішов у туалет, а коли повернувся, сів на своє крісло і відкинув його. Жінка (яка сиділа позаду – Ред.) не Костю початку дубасити, а Юлю, яка спала, і х**рити її в крісло. Потім роздряпала їй обличчя, погризла руку і відкусила ніготь", – розповів блогер.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сумнівна ситуація. Скоріш за все самі нарвались і відгрібли.
Відповісти
Яке "горе",яке "горе",в Домінікані швидко гоїться...
Відповісти
А чому чоловік постраждалої не захистив її від скаженої нападниці? Чим був зайнятий в той момент, коли били його дружину? Знімав свій бложик?
Відповісти
Культура виховання в українців на рівні черевика. Це ж якою треба бути нездоровою людиною, щоб так ненавидіти своїх же співвітчизників, і лед ледь не відкусити іншій людині палець. Невже при спілкуванні між людьми недостатньо розмовної мови. Українці перетворюються на звірів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні