--> Ветерани, квіти та пісні: як у Луцьку відзначили День перемоги. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ветерани, квіти та пісні: як у Луцьку відзначили День перемоги. ФОТО

4
-1
Ветерани, квіти та пісні: як у Луцьку відзначили День перемоги. ФОТО
День перемоги 9 травня у Луцьку видався погожим. На площі перед обеліском на Меморіалі Вічної слави зібралося більше сотні лучан. Вони прийшли вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні, а також відсвяткувати день перемоги над нацизмом.

Про це повідомляє «Конкурент».



Зважаючи на пандемію, урочистості максимально скоротили. Спершу було вступне слово ведучої. Згодом під пісню "Степом" лучани мали змогу покласти квіти до підніжжя обеліску.



Першими квіти поклали ветерани Іван Глущук та Олексій Ліхтарович. Далі до обеліску підійшов міський голова Ігор Поліщук, за ним – чиновники, військові та депутати.





Поклали квіти до обеліску і депутати від Громадянського Руху "СВІДОМІ".




Після урочистого покладання квітів прозвучав гімн України, і урочистості завершилися. На площі ще довго тривали розмови і фотографування з ветеранами.

Зокрема, 87-річний Іван Глущук у розмові із журналістами згадував, як під час війни потрапив до лав партизанів, і як після того залишився сиротою. Розповідав про службу у радянській армії та пригадував, як у Луцьку взяв шлюб із коханою жінкою.



91-річний Олексій Ліхтарович наголосив, що 9 травня для нього – це велике свято і велике щастя.












Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
де ветерани
Відповісти
совки далі вважають 9те святом, тому не прийшли 8го в день памяті.....побєдобєсіє в головах
Відповісти
Вшанування пам‘яті совітських людей під бандерівський гімн та з попами - за таке совіти на Сибір відправили б надовго. А зміна окупанта - не перемога
Відповісти
коли вже ви подорослішаєте і припинете плюватися жовчу.навіть імена свої позабувалиє
а клички як у собак підіть на фронт і там проявіть своєю мужність і талант у боротьбі з ворогами а не в теплій кімнатв за компютером хоч трішки тоді порозумнішаєте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні