Подробиці пограбування «Сім-23» у Луцьку. ФОТО

2
1
Подробиці пограбування «Сім-23» у Луцьку. ФОТО
Правоохоронці оголосили підозру за фактом пограбування чоловіку, якого напередодні затримали очевидці.

Нагадаємо, що 5 травня близько 22 години невідомий пограбував магазин у центрі міста, та його затримали небайдужі очевидці ще до приїзду поліції.

Деталі пограбування на своїй сторінці у фейсбук розмістило Луцьке районне управління поліції

На гарячу лінію за номером 102 надійшло повідомлення про те, що невідомий пограбував магазин на вул. Лесі Українки 43 і намагався втекти від продавчині.

На місце вчинення злочину відразу прибула слідча група оперативного реагування та у взаємодії з працівниками патрульної поліції, передивившись камери відеоспостереження, вилучили і повернули вкрадені продукти харчування назад у власність магазину.

«Чоловік віком близько 40 років, перебуваючи у магазині, шляхом вільного доступу, відкрито викрав продукти харчування, сховавши їх під власну курточку. Коли я сказала, що за них потрібно розрахуватись, чоловік вибіг з магазину і почав втікати, я вибігла та думала, що наздожену зловмисника. Небайдужі лучани почули крики та допомогли його затримати»,- розповідає продавчиня Ангеліна.

Слідчі повідомили злочинцю про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто у вчиненні грабежу.

Чоловіку загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або громадські роботи від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Наразі, досудове розслідування ще триває.

Також поліція перевіряє, чи не причетний чоловік до скоєння аналогічних злочинів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Копірайтер, рерайтер/редактор у вас — ????????
Відповісти
В сенсі, дуже файний
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні