Волинському атовцю необхідна дорога операція на серце. ФОТО

0
1
Волинському атовцю необхідна дорога операція на серце. ФОТО
Тарас Шуляк, 25-річний атовець потребує високовартісної операції на заміну клапану серця. Необхідно 80 тисяч гривень.

Про це повідомляє ІА «Волинські Новини», куди звернулась громадянська дружина Тараса Оксана Жиліч.

Чоловік потрапив у зону бойових дій ще у серпні 2014 року, де пробув близько рік. Під час служби у 128 ОМБР тарас отримав декілька поранень - у Попасній, після чого він був прооперований, та у Дебальцевому - осколки потрапили в ноги та руки.

Тарас лікувався у Харкові, Мукачево та Львові, після чого отримав діагноз «закритий перелом». Натомість в інституті травматології та ортопедії в Києві після томографії поставили інший діагноз - перелом зі зміщенням та уламками.

26 березня цього року волинянин лікувався у Волинській обласній клінічній лікарні в відділення №11 для учасників АТО. Під час лікування, відчув слабкість в тілі, тиск став 150 на 50, почали турбувати біль у серці та запаморочення.

Через три дні хворого направити у Луцьку міську клінічну лікарню для повного обстеження. Там крапельниці полегшили його стан.

Під час лікування у медзакладі кардіохург поставив автовцю невтішний діагноз - первинний інфекційний ендокардит аортального клапана.

Наразі волинянину необхідна операція на серці: треба замінити один із клапанів, що уражений інфекцією, яка може поширитися на здорові тканини. Єдиним правильним рішенням є тільки заміна клапану, інших варіантів лікування, на жаль, немає.

Безкоштовним клапаном забезпечує держава, однак саму операцію має оплатити хворий, а кошти - чималі. Офіційно потрібно внести на рахунок 80 тисяч гривень, щоб відбулося оперативне втручання, це без проходження курсу реабілітації. Загальна сума на лікування та реабілітацію – понад 100 тисяч гривень.

18 квітня по обіді в Тараса Шуляка погіршилося самопочуття, його завезли швидкою в Луцьку міську клінічну лікарню. Операцію потрібно провести негайно оскільки є загроза здоров'ю.

Реквізити для допомоги: 5168 7450 1805 4392 – отримувач Жиліч Оксана Валентинівна

Попередження! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Жиліч Оксані Валентинівні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні