--> Австралійського метелика-гіганта знайшли на будівництві у початковій школі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Австралійського метелика-гіганта знайшли на будівництві у початковій школі

0
-6
Австралійського метелика-гіганта знайшли на будівництві у початковій школі
У австралійській початковій школі, під час будівництва нових класів знайшли самку деревної молі, розмах крил якої може становити до 25 сантиметрів, при вазі до 30 грамів.

Про дивовижну знахідку пише The Guardian.

Директорка школи Меган Стюард розповідає, що через близьке розташування тропічного лісу, часто до будівлі наближаються незвичайні істоти, одною з яких став метелик-велетень. Вона називає таку знахідку «дивовижною», адже таку комаху тут бачать вперше.

Музей Квінсленда зазначає, що велетенська міль проживає на узбережжі Квінсленда та Нового Південного Уельсу. Самки мають розмах крил до 25 сантиметрів і можуть сягати до 15 сантиметрів у довжину, на відміну від самців, які вдвічі менші.

Дорослі комахи живуть лише декілька днів, адже мають доволі короткий цикл життя. Гинуть вони після спарювання і відкладання яєць, для так званого продовження роду.

Величезну самку молі сфотографували і відпустили на волю, про що зазначають у статті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні