--> Скільки молоді вважає, що ніколи не вийде на пенсію: дослідження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки молоді вважає, що ніколи не вийде на пенсію: дослідження

0
-1
Скільки молоді вважає, що ніколи не вийде на пенсію: дослідження
Майже всі дорослі хочуть скоріше вийти на пенсію, відпочивати та мати стабільний дохід. Виявляється, що 1 з 5 міленіалів впевнений, що помре до пенсії або не працюватиме у старшому віці.

Про це стало відомо з дослідження GoBankingRates.

В опитуванні майже 20 відсотків молодих людей вказали, що не переймаються про те, чи вийдуть вони на пенсію.

Чому так відбувається?

Джон Грейвс, засновник фінансової компанії G&H у штаті Огайо, розповідає, що це доволі передбачливі рішення. Він вважає, що міленіали мають набагато менше заощаджень та більше заборгованостей. Молодь, як ніхто, відчуває вплив інфляції. У зв’язку з цим, міленіали відкидають будь-які думки про майбутнє, так як це схиляє до переживань про фінансові труднощі.

Придбання нерухомості без допомоги батьків майже неможлива, а оплата за навчання непристойно висока. У майбутньому міленіалів чекає низка фінансових проблем, – каже Грейвс.

Експерт вважає, що молодь повинна думати про майбутнє та піклуватись про «фінансову подушку безпеки» у перспективі. Без цього можна застрягнути у боргах та попасти в глухий кут.

Інший експерт, Ентоні Траєс, сертифікований фінансовий планувальник та один з представників покоління Y запевняє, що майбутнє міленіалів тісно пов’язане з мотивацією жити краще, боротьбою з бар’єрами та бажанням підвищувати власний рівень фінансової грамоти.

Пенсія повинна бути періодом відпочинку та насолоди від активної роботи, а не складним етапом життя, – додає Траєс.

Що варто робити, щоб не переживати за майбутнє?

Експерт пояснює, що молоді потрібно тягнутись до фінансової незалежності, інвестувати та примножувати свої прибутки.
Для цього потрібен постійний розвиток та бажання здобувати знання про гроші.

Читайте також: У Луцьку пенсіонерам можуть зробити платний проїзд

Важливо розуміти, що фінанси – це не останній шанс та не можливість зводити кінці з кінцями. Гроші – це чарівний інструмент, який потрібно направити у правильне русло і досягати бажаних цілей.

Довідково: Міленіали (Покоління Y) — люди, які народилися у період з 1981 по 1994—2000 роки, на момент настання нового тисячоліття вони були юними. Назва походить з так званої теорії поколінь, яку представили 1991 року Ніл Гав та Вільям Штраус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні