Знову булінг: 14-річна дівчинка наковталась таблеток через знущання старшокласників

0
-3
Знову булінг: 14-річна дівчинка наковталась таблеток через знущання старшокласників
В одному з інтернатів Бериславського району Херсонської області 14-річна дівчинка намагалася звести рахунки з життям через постійне приниження з боку трьох учнів старших класів. Дівчинку вдалося врятувати, повідомляє пресслужба поліції регіону.

"Протягом року троє хлопців психологічно принижували дівчинку і висловлювалися на її адресу нецензурною лайкою. А недавно учениця відмовилася ходити на навчання і наковталася таблеток. На щастя, дівчинку вчасно доставили в лікарню і врятували", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за доведення до самогубства.

Працівникам ювенальної превенції потерпіла розповіла, що в інтернаті вона вчиться трохи більше року і весь цей час вона піддавалася булінгу з боку трьох 17-річних юнаків.

"Це підтвердили і батьки дівчинки. Вони пояснили, що дочка відмовлялася їхати на навчання, після чого наковталася таблеток", - відзначили в поліції.

Ювенальні поліцейські поспілкувалися учнями і керівництвом навчального закладу, які спочатку запевняли правоохоронців, що дівчинка нібито сама своєю поведінкою провокувала інших учнів. Однак пізніше деякі з учнів зізналися, що, дійсно, троє хлопців ображали восьмикласницю без причини.

За словами керівництва інтернату, в навчальному закладі навчаються діти зі складним характером і мають проблеми з поведінкою.

Поліцейські з'ясували, щодо трьох агресорів вже складалися адміністративні протоколи через їх хуліганські дії.

Відносно молодих людей були складені адміністративні протоколи за ст. 173-4 (булінг учасника освітнього процесу).

Дівчинка перейшла на дистанційну форму навчання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні