--> У світі дефіцит продуктів Apple | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У світі дефіцит продуктів Apple

1
12
У світі дефіцит продуктів Apple
Apple попередила про потенційний дефіцит продуктів у 2021 році. Причиною став дефіцит комп'ютерних чипів через пандемію COVID-19.

Інформує 24 канал.

Галузі в усьому світі намагаються задовольнити сплеск попиту на такі продукти, як автомобілі, високотехнологічні пристрої та смартфони. Коли проблему усунуть – невідомо.

Дефіцит торкнувся і Apple
Керівник Apple Тім Кук запевнив, що проблеми з поставками можуть вплинути на продукти, що мають власний чип M1. Це стосується, зокрема, нових iPad Pro та iMac 2021 року.

Дефіцит може загрожувати прибутку Apple, який виріс на 54% у порівнянні з попереднім роком.

Дефіцит насамперед стосується ‌iPad‌ та Mac. Ми добре справляємося з нашим попитом, але що всі інші роблять – я не знаю. Ми зробимо все можливе, ось що я можу вам сказати,
– запевнив Кук.

За його словами, дуже важко передбачити, коли закінчиться дефіцит.

Проблема з чипами була ще до пандемії
Аналітик з акціонерного капіталу Quilter Cheviot Бен Баррінгер запевнив, що таку проблему можна було побачити ще до 2018 року та початку американсько-китайської торгової війни.

Це просто посилилося кризою COVID-19, оскільки компанії прагнуть задовольнити сплеск попиту, який вони відчувають або збираються пережити через відкриття економіки,
– сказав він.

Apple спостерігала зростання продажів своїх телефонів, програм та інших пристроїв протягом усієї пандемії, оскільки споживачі витрачали більше часу на роботу, покупки та пошук розваг в інтернеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що світ клином зійшовся на тому Apple?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні