--> П'яний водій BMW розсікав вулицями Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний водій BMW розсікав вулицями Луцька

0
1
П'яний водій BMW розсікав вулицями Луцька
Днями на лінію 102 надійшла інформація від заявниці, яка повідомила, що під час руху на проспекті Волі, керманич "підрізає" її автомобіль Peugeot, здійснює обгін та перешкоджає руху попереду, чим створює аварійну ситуацію.

Повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Інформують, що патрульні одразу направилися за вказаною вулицею, де виявили автомобіль BMW 520, який зупинили. Під час спілкування у водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

41-річному чоловікові запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння.

Керманич пройшов огляд у закладі охорони здоров'я, де висновок лікаря показав, що він керував автомобілем в стані сп'яніння.

На нього склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння) КУпАП та вилучили посвідчення водія. Рішення у цій справі прийматиме суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні