Для поїздки в гості чоловік викрав катафалк

0
6
Для поїздки в гості чоловік викрав катафалк
Власники автомобіля звернулися в міліцію в п'ятницю. У викраденні катафалка підозрюється місцевий житель. Ритуальна машина була викрадена зі стоянки біля гіпермаркету у Солігорську, Білорусь.

Оперативники отримали записи камер відеоспостереження з моментом викрадення. Однак впізнати викрадача було неможливо. Тоді вони простежили шлях катафалка по місту. Зображення з однієї з камер все таки дозволило впізнати викрадача, пише Хартыя 97.

Ним виявився 41-річний місцевий житель. Його затримали на наступний день на кордоні Житковичського району. Катафалк пізніше виявили в лісі при в'їзді в Мікашевичі.

«Свій вчинок підозрюваний пояснив тим, що знаходився в стані алкогольного сп'яніння і фургон викрав для поїздки з товаришем в гості», - повідомляє УВС Міноблвиконкому. Відзначається, що підозрюваний не працював на фірмі, якій належить катафалк, але інколи надавав допомогу працівникам компанії.

Чоловіка затримали. Порушено кримінальну справу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні