--> Назвали умови зниження ціни на газ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали умови зниження ціни на газ

1
-5
Назвали умови зниження ціни на газ
Новий глава НАК Нафтогаз України Юрій Вітренко назвав умови, за яких можливо знизити ціни на газ для населення. При цьому він підкреслив, що підприємство не має наміру відновлювати прямі закупівлі газу в РФ, пише Інтерфакс-Україна.

Насамперед, зазначив Вітренко, спільно з Укргазвидобуванням будуть опрацьовані можливості збільшення видобутку, а також буде обговорюватися розвиток ринку. Це, впевнений новий глава Нафтогазу, має привести до зниження вартості блакитного палива.

"Укргазвидобування повинна більше видобувати і, відповідно, більше давати на ринок - на прозорих умовах, рівних для всіх. Повинен бути рівний доступ до власного ресурсу видобутку, щоб ніхто не міг звинуватити Нафтогаз у монополізмі, щоб діяли чесні правила гри, однакові для всіх" , - вважає Вітренко.

Він зазначив, що не планується купувати газ у РФ.

"Йдеться про те, що газ, який Україна купує у європейських компаній, буде дешевшим", - сказав Вітренко.

Він нагадав і про діджиталізацію. Ця ініціатива допоможе зрозуміти, скільки українці платять за газ, тобто яка у громадян купівельна спроможність. Також це, вважає Вітренко, допоможе забезпечити легкий механізм адресної допомоги тим, хто її потребує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай подивиться яка кількість субсидіантів , це і є відображеня купівельної спроможності населення, плюс ще відсотки яким відмовили у субсидіях.
А газ буде дешевшим лише тоді коли відірвемо від газової труби ненажерливих олігархів!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні