--> У Луцьку в парку встановлять освітлення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку в парку встановлять освітлення

1
-3
У Луцьку в парку встановлять освітлення
Мешканці мікрорайону ЛПЗ просять луцьких депутатів встановити LED освітлення у зеленій зоні «Дубовий гай».

Про це стало відомо 28 квітня під час сесії Луцької міської ради, передає ІА Волинські новини.

Як повідомив під час озвучення депутатського запиту Євген Ткачук, до нього неодноразово зверталися лучани із проханням відремонтувати пішохідні доріжки та три містки в районі річки Жидувка.

Окрім того, мешканці району просять встановити освітлення LED в зеленій зоні «Дубовий гай» у мікрорайоні ЛПЗ.

«Дуже велика кількість мешканців користуються цими доріжками і містками. Своєю чергою, я виділю певну суму з депутатського фонду для вирішення проблеми, і закликаю колег теж долучитися до хорошої справи», - озвучив звернення депутат.

Присутні на сесії обранці громади більшістю голосів запит підтримали.

Нагадаємо, у квітні минулого року депутати передбачили кошти на реконструкцію скверу «Дубовий гай». А в листопаді 2020 року у ботанічному заказнику місцевого значення висадили 40 молодих саджанців дуба.

Парк «Дубовий гай» у мікрорайоні ЛПЗ - улюблена зона відпочинку місцевих мешканців. Проте нині тут відсутні доріжки, лавочки, освітлення тощо. Саме тому міська влада розробила концепцію розвитку парку.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Владо, крім парку ще є засране місто. До речі в парку не був понад 20 років і не рахую це місцем культурного відпочинку, тупо як хворий ходити по доріжках або як культурний баран вилупити очі на фонтан ......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні