--> Посиленого карантину на Великдень не буде | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Посиленого карантину на Великдень не буде

0
-1
Посиленого карантину на Великдень не буде
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив 28 квітня, що посиленого карантину на Великдень і травневі свята в Україні не буде, проте посилять заходи контролю за дотриманням встановлених обмежень.

Про це він заявив під час засідання Кабміну, повідомляє Суспільне.

"За минулий тиждень одразу три області залишили червону зону карантину — Чернівецька, Львівська і Одеська. Ми бачимо, що фактично по всіх областях йде зменшення кількості нових випадків і зниження госпіталізацій. Ще декілька регіонів в найближчі тижні або дні зможуть послабити карантинні обмеження. Уряд обіцяв, що не буде посилювати крантин на Великдень і травневі свята і ми цього робити не будемо", — заявив прем'єр.

За його словами, на противагу цьому Кабмін планує посилити заходи з дотримання обмежень, які вже встановлені.

"Перш за все йдеться про соціальну дистанцію, масковий режим, ще раз просимо всіх дослуховуватися до МОЗ і до лідерів церков релігійних організацій, які закликають дотримуватись протиепідемічних норм і святкувати Великдень вдома", — додав Шмигаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні