На Волині СБУ довелося використати озброєння та спеціальну техніку

0
4
На Волині СБУ довелося використати озброєння та спеціальну техніку
СБУ провела антитерористичні навчання на території Ратнівського району Волинської області.

Як повідомили Волинь24 у пресслужбі СБУ області, серед основних завдань заходів було відпрацювання злагодженості дій підрозділів при охороні державного кордону та захисту стратегічно важливих об’єктів.

У тренуваннях брали участь підрозділи Національної поліції, Держприкордонслужби і Національної гвардії. Заходи проводились в умовах максимально наближених до реальних, із використанням озброєння та спеціальної техніки.

За сценарієм навчань, умовні «диверсанти» намагалися здійснити диверсії на декількох об’єктах енергетичної і транспортної систем регіону.

Учасники тренувань провели ефективні заходи із нейтралізації «зловмисників».

Координаційна група відзначила високий рівень готовності підрозділів до виконання завдань за призначенням і надала додаткові рекомендації щодо вдосконалення алгоритму міжвідомчої взаємодії для попередження ймовірних загроз.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні