--> Луцьком роз'їжджав чоловік на Renault: вміст алкоголю в крові - у 8 разів вище норми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьком роз'їжджав чоловік на Renault: вміст алкоголю в крові - у 8 разів вище норми

0
-6
Луцьком роз'їжджав чоловік на Renault: вміст алкоголю в крові - у 8 разів вище норми
Сьогодні, 27 квітня, вночі під час патрулювання на вулиці Потебні патрульні виявили авто Renault Sandero під керуванням 53-річного водія, який здійснив рух на заборонених жовтий сигнал світлофора.

Під час спілкування із керманичем, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків він пройшов огляд на стан сп’яніння на місці події, результат – 1,7 проміле, що більше як у 8 разів перевищує допустиму норму.

Згодом, інший екіпаж під час патрулювання на вулиці Яровиця помітив автомобіль ВАЗ 21110, який їхав із порушенням ПДР.

Під час спілкування із водієм, інспектори також помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд у медичному закладі підтвердив підозри патрульних.

На обох водіїв патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

За січень-березень на території Волинської області зареєстровано 13 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні