На Волині за рідину для електронних сигарет виписали ледь не пів мільйона штрафу

0
-4
На Волині за рідину для електронних сигарет виписали ледь не пів мільйона штрафу
На Волині припинено діяльність трьох господарських одиниць, що пропонували споживачам рідини для електронних сигарет. Власники-підприємці цих торгових точок не подбали про спеціальні ліцензії на такий вид діяльності, повідомили Волинь24 у відділі фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області.

Зокрема, у квітні 2021 року працівники відділу фактичних перевірок під час контрольно-перевірочних заходів виявили, що у трьох господарських одиницях продають рідини для електронних сигарет без марок акцизного податку встановленого зразка та не маючи ліцензії на такий вид роздрібної торгівлі.

Податківці спільно з фахівцями Головного управління ДФС в області вилучили з незаконного обігу пропонований поза правовим полем товар в кількості 568 штук на суму 77 тисяч гривень.
На підприємців-порушників очікують 469,3 тисячі гривень штрафних санкцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні