--> Британський боксер Джо Джойс звернувся до Олександра Усика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Британський боксер Джо Джойс звернувся до Олександра Усика

0
1
Британський боксер Джо Джойс звернувся до Олександра Усика
Британський боксер Джо Джойс перед потенційним боєм проти українця Олександра Усика під час інтерв'ю YouTube-каналу Behind The Gloves звернувся до свого можливого суперника.

Пише НВ.

«Я думаю, що поєдинок Джошуа - Ф'юрі відбудеться. Всі титули стоятимуть на кону в цьому бою. Це поєдинок століття, всі хочуть його побачити. Так що він не може не відбутися, плюс я хочу, щоб Джойс натягнув Усика. Вибачте за мій французький.

Моє послання для Усика? Думаю, я скажу: «У-у-сик! Я стежу за тобою, Усик. Бачу, як ти кожен день перевіряєш свою вагу, дивишся, чи став важче. Але це тобі не допоможе, друже», - сказав британець.

Усик і Джойс зустрічалися в ринзі у 2013 році під час виступів у любителях. Тоді перемогу здобув українець.

Обидва боксери є непереможеними у професіоналах. На рахунку 34-річного Усика 18 перемог, у 35-річного Джойса - 12 виграшних поєдинків.

Раніше чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC британець Тайсон Ф'юрі зробив прогноз на можливий бій між Усиком і Джойсом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні