--> Світ готується до війни? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Світ готується до війни?

2
-4
Світ готується до війни?
У світі тривають перегони за озброєнням, попри пандемію коронавірусу. На цей час найбільше грошей на свою обороноздатність витрачають Сполучені Штати Америки.

Повідомляє Перший діловий.

Всього за підсумками 2020 року світ збільшив свої військові витрати до 1,981 мільярда доларів. Це стало рекордом за останній десяток років.

У топ-5 країн, які виділяють найбільше коштів на військову сферу увійшли США – в 2020 році держава виділила на це 778 млрд доларів (+ 4,4% в порівнянні з 2019 роком).

Далі йдуть Китай і Індія – 252 млрд доларів (+ 1,9%) і 72,9 млрд доларів (+ 1,2%) відповідно. Четверте місце зайняла Російська Федерація – 61,7 млрд доларів (-6,6%). Також до п’ятірки кращих потрапила Великобританія – 59,2 млрд доларів (+ 2,9%).

Нагадаємо, що генеральний директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв заявив, що своєчасне і якісне забезпечення військовою технікою та озброєнням ВСУ є першочерговим завданням держконцерну.

Відомо, що державні оборонні підприємства, що входять до складу «Укроборонпром», готові виготовити вдвічі більше продукції, якщо буде така необхідність.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова гонка озброєнь , і все через ботоксного "обнуленого".
Відповісти
Виготовляти в двічі більше,така необхідність постійно_Є!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні