Ахметов створює «Партію регіонів 2.0»?

7
-3
Ахметов створює «Партію регіонів 2.0»?
Оточення олігарха Ріната Ахметова готує новий політичний проєкт – умовну "Партію регіонів 2.0". Про це пише "Українська правда".

Відповідають за підготовку нардеп Вадим Новинський і колишній віцепрем'єр в уряді втікача Азарова Борис Колесніков, переконує gazeta.ua.

Йдеться не про "ребрендинг" старого "Опоблоку".

"Ви все побачите у найближчі місяці", – сказав один із давніх соратників олігарха.

В партію можуть увійти молоді люди з підприємств Ахметова-Новинського.

По суті, месиджі потенційної політичної сили нагадуватимуть гасла, з якими на вибори мера Кривого Рогу йшов кандидат від "Слуги народу", гендиректор Центрального гірничо-збагачувального комбінату, що належить "Метінвесту" Ахметова і Новинського Дмитро Шевчик: "Розвиток, мир, стабільність".

З колишніми членами фракції "Опоблоку", які орієнтувалися на Ахметова, про створення нової партії переговорів не ведуть.

"На парламентських виборах ми й кампанію особливо не вели. "Опозиційний блок" вже відіграв своє, думаю проєкт просто закриють і забудуть", – сказав один із колишніх нардепів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Нема партій...,а є купки шарлатанів,які во ім"я власних вигод і гострих відчуттів...,знищують трудовий народ.
Нестор Махно.
Відповісти
Ахаха, народ совковий ось в чому причина не партіях причина, а в людях. Нпрацюють і отримують зарплати в конвертах інші зовсім нічого не платять податків. Так, що тут все поступово все перемолить. Ось вже на 7 році війни вже мінімальна зарплата вища ніж в Росії на 50 доларів. Так що головне подальше від Москви і ще через 7 років мінімальна буде 400 доларів, як мінімум це якщо в такому темпі будемо рухатись, а коли вийде економіка з тіні то буде вище. А так основна проблема Країни це те, що був в історії в нас совок, який робив і поплодив людей овочів, без ініціативних та тих хто чекає халяви і їм хто щось Тай винен. Як тоді був анекдот: Хоч работай, хоч сачкуй всеравно одержиш х, рублю)
Відповісти
Від перестановки доданків сума не міняється...
Відповісти
Від перестановки доданків сума не міняється...
Відповісти
Ну то і закінчать так само як і "папєрєднікі" ригів!
Відповісти
Ви мені скажіть, а яка партія на сьогодні спроможна вивести Україну з цього лайна в якому ми з вами вже знаходимось скоро буде як 30 років. Всі 365 політичних партій, що зареєстровані в Україні бездієві та займаються популізмом, то хіба жодна з них може навести лад? Ні! Поки українські чиновники та українські олігархічні клани не віддадуть народу-народовладдя, толку в нашій державі не буде ніколи, ні через 5 років, ні через 10 років і не буде толку ще наступних 30 років.
Відповісти
Ну то "дайош революцію"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні