За вечірку славнозвісного депутата Тищенка розплатиться готель

1
2
За вечірку славнозвісного депутата Тищенка розплатиться готель
Штраф за вечірку, яку організував під час карантину в центрі Києва нардеп Микола Тищенко в честь дня народження дружини, заплатить готель Fairmont Grand Hotel Kyiv, в якому відбувався захід. Про це в суботу, 24 квітня, повідомив глава Держпродспоживслужби Олег Рубан в ефірі телеканалу Україна 24.

"Тищенко молодець, для своєї дружини влаштував свято, але це, на жаль, ставлення до певних правил, які встановлюються для всієї України. У понеділок був складений протокол на 34 тис. грн, і підготовлені документи для кримінального провадження за ст. 325. Відповідати буде тільки адміністрація готелю і ресторану", - сказав Рубан.

За його словами, на заклад оформили мінімальний штраф, оскільки це перший випадок порушення. А наступного разу сума зросте до 170 тисяч гривень.

Нагадаємо, 18 квітня в київському готелі Fairmont нардеп від Слуги народу Микола Тищенко організував масштабне святкування з нагоди дня народження своєї дружини Алли Баранівської. На святкування, незважаючи на жорсткий локдаун в столиці, зібралося кілька десятків людей.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення умов локдауну.

У Слузі народу відмовилися виключати Тищенко з партії. Депутати визначили, що сплати штрафу буде достатньо для їхнього колеги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ворон ворону око не виклює
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні