В Ізраїлі за день жодної смерті від коронавірусу

1
-3
В Ізраїлі за день жодної смерті від коронавірусу
В Ізраїлі за минулу добу - вперше за 10 місяців - ніхто не помер від коронавірусу. Про це повідомляє Times of Israel в п'ятницю, 23 квітня.

Востаннє про те, що в Ізраїлі не зафіксували жодної смерті від COVID-19 за день, повідомляли 29 червня 2020 року.

Водночас напередодні в Ізраїлі зробили 35 027 тестів на коронавірус, з яких тільки 129 виявилися позитивними. З початку пандемії в країні виявили 837 870 випадків COVID-19, з них 6346 летальних.

В Ізраїлі вже 5 005 418 осіб, або близько 54% ​​населення, отримали другу дозу вакцини проти коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На десять міліонів населення на такій величезній території, де апріорі нема зими, з унікальним середземноморським кліматом. Куди їдуть лікуватись заради клімату з усього світу - «потужна» перемога! Такий собі комплекс меншовартості - піаритись на всьому підряд і маніпулювати обставинами. Населення - менше,ніж в Києві. Розпорошене по територіі. Американського бабла вливається - тоннами! То,звичайно, можна понакупляти шмурдяка по 15$ двічі і бігати потім чванитись - «Ви, такі, - лохі, а мі - такі саміє умніє». Дійсно, пересвідчуєшся, що сталін створював ізраїль, щоб той дратував цілий світ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні