Під час толоки у Луцьку прибрали берег Сапалаївки. ФОТО

0
-8
Під час толоки у Луцьку прибрали берег Сапалаївки. ФОТО
Частину берега річки Сапалаївка у Луцьку прибрали в рамках загальноміської толоки.

Спільне прибирання території відбулося зранку у п'ятницю, 23 квітня.

Ідеться про ділянку на межі з офісом Державної фіскальної служби у Волинській області. Невелика мощена бруківкою доріжка та територія навколо були всіяні всіляким непотребом: від пластикових пляшок і поліетиленових пакетів – до скла, ампул незрозумілого походження і різноманітного мотлоху.

Прибирали територію біля доріжки, спуски до річки і канаву поруч.

До прибирання долучилися працівники "Сіті Парку", а також депутати Луцької міської та Луцької районної рад від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Михайло Наход, Євген Мікоян, Христина Назар, Оксана Урбан, а також помічники депутатів Павло Мазилюк та Дарина Мельник. Голова фракції "СВІДОМИХ" у Луцькраді Михайло Наход розповів, що дуже розчарований поведінкою деяких лучан, які дозволяють собі засмічувати місто.

"Дуже прикро, що наші люди не думають про довкілля, засмічують все навколо себе. Це веде до того що наша планета, і наше місто зокрема стають бруднішими. Але завдяки свідомим лучанам – людям, яким не байдужа доля рідного міста і навколишнього середовища – ми зібрали близько десяти мішків сміття, очистили одну із загат на річці Сапалаївка. Я вважаю, що до таких акцій повинні долучатися максимально всі, хто здатен фізично працювати. Але в першу чергу не потрібно смітити – і тоді все в нас буде гарно", – зазначив він.

Після завершення толоки мішки зі сміттям забрали луцькі комунальники.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні