Показали фото та повідомили подробиці життя і служби загиблого на фронті бійця з Волині

2
3
Показали фото та повідомили подробиці життя і служби загиблого на фронті бійця з Волині
38-річний військовий із Волині Олександр Луцик, який загинув 22 квітня в зоні проведення ООС, боронив кордони держави на службі за контрактом із жовтня 2019-го року.

Про це Суспільному телефоном повідомив голова Колківської громади Олександр Палінкевич.

Наразі відомо, що боєць загинув під час виконання бойових завдань внаслідок влучання протитанкової керованої ракети.

Боєць родом із села Годомичі Колківської територіальної громади. Зі слів голови громади, батьків у військового вже немає в живих. Вдома на нього чекали брат та сестра.

Нагадаємо, зранку 22 квітня в ОТУ "Північ" повідомили про загибель військового. Боєць потрапив під обстріл і отримав осколкове поранення не сумісне з життям. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

Відомо, що зранку 22 квітня російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів та стрілецької зброї поблизу Південного, Пісок та Зайцевого.

Варто також нагадати, що 3 та 4 квітня у зоні ООС під час проходження служби загинули два бійці, родом із Волині - Сергій Сулима та Андрій Горлатий.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гинуть один за одним на фронті хлопці із західних областей. Цікаво, а на сході в окопах є захисники з Чернігівської, Сумської, Харківської, Донецької, Луганської, Кіровоградської, Херсонської та Миколаївської областей, які також повинні боронити цілісність нашої держави, чи виходить ця цілісність тільки потрібна у прямому розумінні цього слова молодим людям правобережної частини України???
Відповісти
А лівобережній Україні "какаяразніца"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні