Держстат заявив про зростання промвиробництва в Україні

0
1
Держстат заявив про зростання промвиробництва в Україні
Промислове виробництво в Україні в березні вперше з початку 2021 року зросло на 2,1% щодо березня минулого року. Скориговане на ефект календарних днів зростання склало - 2,4%. Про це свідчать дані Держстату в четвер, 22 квітня.

Відомство зазначило, що до попереднього місяця зростання промислового виробництва в березні 2021 склало 10,9%, а з урахуванням сезонного коригування - 1,8%.

У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиціонованого повітря в березні 2021 до березня 2020 зафіксовано зростання на 7,3%, у переробній промисловості - на 2,5%, тоді як скорочення виробництва в добувній промисловості склало 1,5%.

Держстат уточнив, що в першому кварталі 2021 року щодо аналогічного періоду роком раніше промислове виробництво в Україні скоротилося на 2%, зокрема у добувній промисловості - на 2,8%, переробці - на 3,3%, хоча в постачанні електроенергії, газу і пари досягнуто зростання на 4,1% через істотно холоднішу погоду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні