У луцьких приміських маршрутках запустять CityCard

0
7
У луцьких приміських маршрутках запустять CityCard
На приміському маршруті №104 «Кульчин-Луцьк» встановлюють валідатори. Даний маршрут стане першим, де запустять електронну систему оплати проїзду.
Сьогодні, 22 квітня, під час засідання міського виконавчого комітету поідомили рузультати конкурсу на визначення перевізника, повідомляє Волиньinfo.

ФОП Грицюк В.Н. перевозитиме пасажирів за маршрутом №104 “Кульчин – Луцьк”. Він був єдиним претендентом на конкурсі та визначений переможцем.
Принцип використання електронних квитків там буде не таким, як у міському транспорті через те, що вартість проїзду залежить від відстані. Карткою або мобільним додатком потрібно буде скористатися при вході (зніметься повна вартість проїзду на цьому маршруті) і виході (система поверне решту).

В. о. начальника міського управління транспорту та зв’язку Олександр Середа сказав, що на конкурсі переміг перевізник Грицюк В. Н. Однак через те, що у нього немає автобусів, пристосованих для людей з інвалідністю, договір укладають лише на рік. Потім відбудеться повторний конкурс.

Електронна система оплати проїзду там запрацює найближчим часом після укладання договору. Вона працюватиме у всіх маршрутках, що їздять у приєднані до Луцька села. Однак час запровадження різний – він залежить від терміну закінчення попередніх договорів, укладених з облдержадміністрацією.

Тарифи у приміському транспорті луцькі безперевізники запроваджують самостійно – міська рада на це впливу немає, запевнив Олександр Середа.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні