Маніяк за тиждень зґвалтував 30 дітей: нападав на дітей у віці шести-семи років

0
-2
Маніяк за тиждень зґвалтував 30 дітей: нападав на дітей у віці шести-семи років
В африканському Мозамбіку заарештували серійного маніяка, який за тиждень зґвалтував 30 дітей.

Насильнику - 28 років. Був затриманий поліцією в провінції Маніка. Його підозрюють у сексуальних злочинах в адміністративному центрі провінції Шімойо. Про це пише Daily Star, передає gazeta.ua.


Поліція Мозамбіка підозрює маніяка, що нападав на дітей у віці шести-семи років. Насильник заманював жертв готівкою і нападав, поки батьки працювали в полі. В аграрній провінції з населенням 2 млн людей в середньому реєструють два випадки зґвалтування в тиждень.

За даними демографічного і медичного обстеження в Мозамбіку, понад 37% жінок в африканській країні з населенням понад 30 млн осіб протягом життя страждали від фізичного і сексуального насильства. Винні за сексуальні злочини в Мозамбіку можуть сісти в тюрму на строк до 12 років. Критики кажуть, що реальні дані статистики щодо сексуальних злочинів у країні значно вищі, а покарання за них слід посилити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні