Масштабна крадіжка на Волині: зухвалих «гастролерів» затримали за дві години. ФОТО

0
3
Масштабна крадіжка на Волині: зухвалих «гастролерів» затримали за дві години. ФОТО
Учора, 21 квітня, близько 20-ї години, до поліції надійшло повідомлення, що з приміщення установи зв’язку в смт. Ратне Ковельського району невідомі особи викрали телекомунікаційне обладнання, виготовлене з вмістом дорогоцінних металів, та інші цінні речі. Зловмисники проникли в офісне приміщення шляхом пошкодження вхідних дверей. Попередньо, орієнтовна вартість викраденого – майже 5 мільйонів гривень.



«Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, встановили осіб, причетних до злочину: це 30-річні жителі Дніпропетровщини, які раніше мали проблеми з законом. Усі наряди поліції одразу були орієнтовані на виявлення й затримання групи крадіїв», - повідомив заступник начальника ГУНП у Волинській області Михайло Сорока.



Поліцейські відстежили маршрут транспортного засобу, на якому пересувались зловмисники, й орієнтували наряди поліції Волині та інших областей для його затримання.

Завдяки взаємодії оперативників Волині й Рівненщини менш, ніж за дві години, рівненські патрульні поліцейські зупинили на автодорозі М-07 вказаний автомобіль та затримали трьох чоловіків.



У салоні транспортного засобу виявили викрадене майно з установи у смт. Ратне, а саме, телекомунікаційне обладнання зв’язку з вмістом дорогоцінних металів, зокрема паладію. Також виявили й вилучили рації, відмички, рукавички, мобільні телефони, біноклі, електроінструменти та інші речі й знаряддя, які могли використовуватись під час крадіжок.



Усіх трьох підозрюваних затримали, їм уже оголошені підозри. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Проводяться слідчо-розшукові дії, спрямовані на встановлення причетності затриманих осіб до ряду інших кримінальних правопорушень, зокрема, крадіжок в особливо великих розмірах, скоєних на Волині і в інших областях.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні