--> Волинських митників тестують на благонадійність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинських митників тестують на благонадійність

1
5
Волинських митників тестують на благонадійність
Волинські митники впродовж 10 днів пройдуть тестування з кваліфікації та благонадійності.

Пише Конкурент.

20 квітня перші Волинські митники пройшли тестування з питань кваліфікації та благонадійності, що проводиться в межах кадрової складової реформи Держмитслужби. Зважаючи на дотримання протиепідемічних заходів безпеки, протестували 48 посадових осіб. Загальна тривалість тестування на Волинській митниці Держмитслужби становитиме 9 робочих днів, – повідомили в пресслужбі митниці.

Кожен зі співробітників протягом одного дня має скласти три тести:

на рівень знань митного та антикорупційного законодавства;
на загальні здібності (зокрема, абстрактне, числове, вербальне мислення);
тестування на благонадійність.
Тестування має виявити поточний рівень підготовки персоналу, що стане основою для подальшої реалізації кадрової складової реформи.

Мета проведення тестування та наступного запровадження системи нової кадрової політики Держмитслужби – підвищення ефективності діяльності митних органів, розширення можливостей для професійного зростання, запровадження системи матеріальних стимулів, забезпечення прозорого просування по службі, зниження корупціогенних факторів.

«Наша головна мета – повернення довіри бізнесу до Митниці та впевненості митників в справедливій оцінці, в цінності їхньої праці для Держмитслужби як роботодавця і для суспільства як головного арбітра», – заявив Голова Держмитслужби Павло Рябікін.

Прозорість та неупередженість проходження тестування забезпечуватимуть члени комісій, що утворені з числа посадових осіб митних органів, які попередньо успішно пройшли тестування на благонадійність. Також до роботи в комісіях залучені, за згодою, представники міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги як незалежні спостерігачі. Експертну й організаційну підтримку в реалізації проєкту надають Національне агентство України з питань державної служби, Посольство США та Представництво Міжнародної Організації з Міграції в Україні, також експерти Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (EUAM), Програма Європейського Союзу з підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM), Команди підтримки реформ при Міністерстві фінансів України та Державній митній службі України.

Після проходження тестування всі співробітники митниці будуть зараховані у Єдину юридичну особу Держмитслужби на контрактній основі із випробувальним терміном у 6 місяців, перебіг якого залежатиме від результатів тестування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
всім слугам народу кожного місяця проходити тест на детекторі брехні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні