«Або переробляти, або давати якісь гарантії», – Наход про перекладання бруківки на вулиці Богдана Хмельницького. ВІДЕО

3
3
«Або переробляти, або давати якісь гарантії», – Наход про перекладання бруківки на вулиці Богдана Хмельницького. ВІДЕО
У Луцькій міській раді наразі немає заступника, який відповідає за житлово-комунальне господарство. Поки не буде такої людини, яка буде персонально відповідати за це, ситуація залишатиметься десь такою, як і є.

На цьому наголосив депутат Луцької міської ради від фракції "СВІДОМИХ" Михайло Наход.

"Сьогодні здійснюється ремонт вулиці Богдана Хмельницького, там перекладається бруківка. Якість тієї переукладки не набагато краща від стану, в якому була та частина вулиці. Я вважаю, що платити з міського бюджету за такий ремонт не можна. Мають або переробляти або давати гарантії", – зауважив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що робиться в Луцьку по вулиці Сенаторки Левчанівської (участок від вулиць Л.Українки до Глушець) другий рік поспіль бруківка розкидана де заманеться, торотуар від шпиталю до ринку непрохідний для пішеходів, розкидані гравій, бруківка, пісок, труби, бетонні перекриття. Коли це закінчиться, хтось візьме до уваги з міських чиновників це питання, чи ще дакілька років будемо жити у такому срачу.
Відповісти
То може міській раді з такими "халтурниками" не треба працювати і розбазарювати міський бюджет!
Відповісти
Усі оті бордюри з піску розсипаються через 2-3 місяці. Але відкати засліплюють очі. Дуже наочний приклад якості міської влади це "щербаті" бордюри і бруківка з ямами, як на танковому полігоні...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні